Jaguars Week πŸ†

Well after the Jets decided to get completely man handled by the Patriots on Monday Night Football, they head down to Jacksonville to take on the Jaguars. The Jets are at a point in their schedule where it begins to ease up a bit as their next three opponents have a combined five wins. A couple of things I’m looking for/thinking about as we head into this matchup:

  1. This team can not look flat or unprepared this week, the Jets need to play a sound game that ultimately puts them in a position to win. If this team continues to look down right bad and unprepared things are going to get hairy, putting Adam Gase on notice for the remainder of the season.
  2. Chris Herndon might make his season debut this week after missing the first four games because of a suspension and the next two because of a tweaked hamstring. Sam Darnold and Chris Herndon developed a promising relationship in their rookie years, I’m hoping that can continue this year when the tight end finally takes the field.
  3. Looks like the Jets will be without linebacker CJ Mosley as he might have come back from his groin injury a little too premature last week. Mosley didn’t look like the player we saw him be in the first half of the season opener against Buffalo. He didn’t have the explosive first step he usually has and didn’t look very comfortable moving laterally on some plays, most notably the James White touchdown at the start of the game. It wouldn’t shock me if Mosley has either a groin tear at this point of some sort of sports hernia, the Jets need to be smart here and let CJ get back to 100% – if that means he requires surgery and needs to be put on IR then so be it.

All in all the Jets need to obviously put last weeks performance behind them and come out to a fast start. If this game gets out of hand and they lose it would not surprise me if Adam Gases seat becomes full blown on fire – we’ll have to wait and see.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s